«

»

jan 06

Print denne Indlæg

En syg jul… og godt nytår!

Så er vi gået ind i 2011 og det blev nok ikke lige med det brag af en fest og hyggelig jul som jeg havde forventet, men ind i året, det kom vi da. Oliver har været en del syg her i julen og gik først sammen med mig på en primcillin kur og efter nogle dage på dobbelt-dosis og til sidst en tur omkring sygehuset i Herning. Mellem jul og nytår sneg han sig op på hhv. 38,7 og 40,3 grader – en hel del varmere end temperaturen udenfor. Efter besøget på sygehuset blev Oliver fyldt op med både panodil eller Pamol flash med banansmag, primcillin og den nye bredspektrede metronidazol. Pamol’en hjalp på smerterne så han nemmere kunne spise og drikke og de to andre skulle gerne fjerne alt den betændelse som hans hals var fyldt af – og det lykkedes da også til sidst.

Nå men vi fik fejret juleaften med bedste på besøg og havde trods sygdom en hyggelig aften med bjerg-vis af gaver!!!

IMG_7040olivers-gave

Jeg nævner i flæng den sorte ridderborg, som vi gav Oliver og det store Scooby Doo hus med masser af spøgelser og figurer til. For slet ikke at tale om fjernstyrede biler, værktøj, lego, tøj og mange mange mange andre ting. Camilla og jeg var fuldt beskæftiget det meste af aftenen med at samle og bygge både Sebastians og Olivers gave-bjerg og derefer kæmpe os igennem alle pakkerne til Lucas også 🙂

IMG_6973juletraet-med-sin-pynt

Inden da blev træet flot pyntet af både Oliver og Sebastian – Sebastian var dog ikke så vild efter at blive fotograferet umiddelbart efter de havde pyntet træet…

IMG_7006julemanden-paa-besoeg

Sebastian var dog på pletten, da julemanden som sædvanligt kiggede forbi igen i 2010 🙂 Det er altid dejligt at få julegaver af den rare julemand og som en god ven engang sagde: “Man får julegave af julemanden, så længe man tror på at han findes” 🙂

IMG_6980lucas-i-kuglen

Lucas var også en “tur i juletræet” med far bag kameraet i baggrunden.

IMG_7023dans-om-traeet

… og så blev der ellers danset om juletræet, selv om ventetiden havde føltes lang.

IMG_7036fars-gave

Far her fik skam også et par gaver. Den bedste var de to billeder jeg fik af Oliver og Sebastian. De fik også en flot plads over tv’et i stuen.

Efter en lang nat med samling af diverse legesager blev det endelig midnat og d. 25. december og Camilla fejrede sin 32 års fødselsdag – tillykke!!!!!

Hun blev begavet og fik så mange bøger at hun nok kan læse op til 5 timer inden hun må på nye indkøb 😉 Om aftenen havde vi inviteret til roastbeef.

For de nysgerrige skal ovnen varmes op til 180 grader og så er det en god idé med friske batterier i stegetermometret.

Varm en stegepande op så den er godt hed og kom olie på. Krydder roastbeefen med salt og peber. Roastbeefen kommes på den varme pande og brunes på alle sider – også enderne. Læg stegen på ovnens rist og sæt stegetermometer i. Sæt et ildfast fad med vand under stegen. Det gør at stegen ikke tørre ud og opfanger stegesaft. Stegetiden er ca. 15 min. ved 180 grader.

Rød steg: kerne temperatur 55 grader.
Rosa stegt: kerne temperatur 58-60 grader.

Pakkes stegen ind i stanniol stiger temp. med ca. 10 grader. Lad stegen hvile i 20 min. eller lige så længe som stegen er stegt tidligere.

Velbekomme 🙂

IMG_7082oliver-sygehus

Oliver var som sagt en tur omkring sygehuset i Herning, hvor han heldigvis slap for endnu en blodprøve. Han havde tabt sig et par kilo under forløbet indtil videre og han var bare mega skarp til at tage sine piller. Fuldstændig som en mand tager han en tår vand, en pille og skyller så ned med vand igen. Kanon gået lille fyr!

IMG_7106sebastian-til-juletrae

Alt imens Oliver lå hjemme på sygelejet tog jeg med Sebastian til Viborg, hvor vi tog med farfar og bedstemor Rita til juletræsfest i Tinghallen.

IMG_7132nytaar

En lille uges ferie efter var det blevet nytårsaften. Vi havde huset fuldt af gæster. Her er Thomas igang med at skyde det nye år ind sammen med William og Oliver.

IMG_7134boernedrinks

Sebastian er ikke meget for alt skyderiet, men var dog en supermand bag baren til at lave børnedrinks 🙂

I juleferien fik jeg iøvrigt også opgraderet min gamle Plextor medieafspiller til en 2TB disk, så der nu er plads til rigeligt med DVD film – dog kan den jo stadig ikke afspille HD…

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/en-syg-jul-og-godt-nytar/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>