«

»

okt 12

Print denne Indlæg

En jern-mand i familien – skolerners motionsløb!

Så er der en Ironman i familien – i hvert fald 1/10 af slagsen, hvor Oliver kom igennem både svømning (325 meter), 21 km på cykel og 4 km løb. Lucas løb imponerende 5 km og Sebastian toppede med 8 km og en efter sigende fantastisk slutspurt.

Tillykke til jer alle tre!

Super seje gutter på sidste skoledag inden efterårsferien 2018!

Og så er der ellers efterårsferie!

Oliver skal på golfbanen til fødselsdagsarrangement søndag efterfulgt af dykning om eftermiddagen og for mit vedkommende skal jeg en tur til Hjørring på mandag, så efterårsferien starter først tirsdag.

 

Næste uge bliver AFTC (Air Force Training Center) migreret til OSW (Operation Support Wing) – jeg har været anset siden midt i september, hvor jeg har travlt med at få lavet værktøjer og portal til brug for alle Flyvevåbnets ansatte.

Det forventes at migreringen sker uden nævneværdige problemer, så jeg kan få det hele klar til primo december og live pr. 1. januar 2019.

Der kommer vist iøvrigt en konkurrence med heraldik til den nye myndighed inden jul 🙂

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/en-jern-mand-i-familien-skolerners-motionsloeb/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>