«

»

nov 14

Print denne Indlæg

En hel CRM uge er gået… og Oliver vinder bronze

CRM undervisning/demo for ledelsen blev en succes og der kom også en del nye ønsker og spændende spørgsmål på bordet – også tekniske, så man må sige det alt i alt er gået rigtig godt i denne første omgang af undervisning. Der er også blevet brugt mange timer af hele projektgruppen op til disse to første dage, med arbejdsdage til langt ud på aftenen. Tirsdag aften efter forberedelsen af undervisning i CRM nåede jeg lige hjem for at se de nye møbler Camilla havde købt, inden det gik mod vagtlægen med Sebastian. Han var helt hvid på tungen og han havde da også fået halsbetændelse med streptokokker. Vi fik penicillin med hjem og jeg kørte ned i biografen for at se Saw 3D – syvende film i rækken og endnu mere splattet og useriøs end de tidligere. Men vi fik da et lille gys og yikes og en masse høj skræmmende lyd i biografen. Vi fik også samlet et par reoler og fra starten så det eller ret så uoverskueligt ud, da den ene bestod af flere hundrede dele (selvfølgelig skruer inklusiv) – det endte heldigvis godt og vi fik samlet et par flotte møbler inden vi faldt om i sengen…

beosound8-room-adaption

B&O har også netop lanceret deres BeoSound 8, som er kræs til iPod, iPad og iPhone elskere med mindre man da er faldet helt i Sonos mode,hvilket jeg nok alligevel vil foretrække, selv om jeg ikke er nået meget længere end fattigmands udgaven fra Logitech kaldet Squeezebox. Jan har bestilt en BeoSound 8, så den skal jeg da helt klart ud at kigge lidt nærmere på, så snart den dukker op 🙂 En anden ny ting der er kommet på markedet i den seneste tid er Kinect fra Microsoft, hvor du bruger hele kroppen til at styre spil til din XboX og ikke som Nintendo Wii eller også det nye Playstation Move.

Onkel Anders (dog ikke far til fire) er også kommet sikkert til Tule basen på Grønland og i denne anledning har han fået oprettet sin egen blog, som vi glæder os til at læse allesammen 🙂

anders-blog

Sådan ser hans blog ud i en version 1.0, men må ikke vi får kigget på designet sammen en dag? 🙂

En anden ting jeg også har rodet lidt med, ikke mindst efter jeg fandt ud af hvor “nemt” det var lige at trække den originale radio ud af Audi’en, er at finde et navigationsanlæg, som jeg kan montere i bilen. Den gamle udgave, som stadig kører CD kan nemlig skaffes for 3-4000 DKK i Tyskland gennem e-bay.

ETKA-navigationseinheit

Navigationsenheden til en original Audi Avant hedder 4B0 035 192 P, men det lyder til på flere tyskere at bogstavet til sidst ikke er så vigtigt. Det er vist 4B0 man skal fokusere på 🙂 Når vi nu er igang med biler, som fik jeg et “light” kabel til at diagnosticere bilen med torsdag og det skulle naturligvis prøves med det samme. Der var dog ikke den vildt store succes, da programmet ikke rigtig kunne identificere bilen. Der er dog ingen garanti for at jeg gør tingene korrekt, men mon ikke? 🙂

Lørdag skulle mor holde fest og vi var alle blev sat på gaden, så vi startede morgenen med at køre til Harboøre Cup 2010 i Harboøre, hvor Oliver skulle spille U6 mix turnering.

IMG_6104harbooere-cup2010

Sådan så det ud i det øjeblik tordnede et mål ind hos modstanderne fra Thyborøn.

IMG_6116harbooere-cup2010

og endnu et flot mål af Oliver, som fik scoret to mål den lørdag formiddag i Harbøre Centret.

Det var dejligt at se så mange glade små børn spille fodbold – eller i hvert fald give det et ihærdigt forsøg. Der blev spillet rigtig flot bodbold det meste af tiden. Sebastian stod på sidelinien og fulgte lidt med ide fire kampe og spillede da også selv lidt for sjov på nabo-banen mens U6 mix holdet fra Struer Boldklub holdt pause og fik drukket lidt væske og spist lidt frugt.

IMG_6125harbooere-cup2010Der blev ialt spillet fire kampe og resultat af dem blev:

  • Struer – Klinkby(tror jeg nok) (0-5)
  • Thyborøn1 – Stuer (6-2)
  • Struer – Thyborøn 2 (1-5)

Ikke den vildeste start, men så var det tid til finalepladsen og bronze-medaljerne og kampen stod mod Thyborøn1, som de kort forinden havde tabt 2-6 til. I finalen skulle det dog blive anderledes og de to mål af Oliver gjorde det til en flot 3-1 sejr!! Sådan!!!

IMG_6140harbooere-cup2010

Det gik stærkt og der var kort tid efter sejren præmieoverrækkelse, hvor Oliver og resten af holdet fik deres flotte bronzemedaljer og sportstasker og godteposer.

IMG_6148harbooere-cup2010

Og det obligatoriske holdfoto i målet med supertræneren Gert!!! Flot gået allesammen, både Søren, Maja, Oliver og Oliver – ja og naturligvis også Gert, som begge vores store drenge taler meget om 🙂

IMG_6165lemvig-oversvoemmelse

På vejen hjem tog vi en fransk hotdog i Lemvig, hvor vandet stod højt over havnen og man kan jo sige at det her er heldigt at Restaurant Luna er bygget på høje stolper, men det ændrer jo desværre ikke på det faktum at restauranen står for snart at skulle lukke. Drengene fandt det i hvert fald sjovt at de fleste parkeringspladser på havnen var overdækket af vand.

IMG_6169drengene

Vi var lige hurtigt hjemme og sige hej, spise lidt frokost inden mors gæster begyndte at indfinde sig…

IMG_6198bowling

Vi brugte vores frihed på at tage en herrtur til bowlingbanen, hvor vi fik væltet en masse kegler. Nogen strikes blev det dog ikke til den lørdag.

IMG_6190bowling

Sebastian godt igang på bane 5.

IMG_6206bowling

Tiden går hurtigt når man hygger sig og pludseli var tiden ved at løbe ud – de to spillere nået dog at udfylde alle ti ruder inden turen gik ud til fætter William og hans familie, hvor lille kusine Ida med far Benny og mor Anja skulle have været på besøg, men Ida var desværre blevet syg… Vi fik dog en masse dejlig mad og fik leget og leget og leget…

IMG_6208airhockey

Tilbage hos farmor blev der spillet på bedstefars nyindkøbte airhockey spil, så det gik bestemt ikke stille af sig.

IMG_6209airhockey

Sebastian og Oliver kunne spille i timevis hvis de fik lov…. og det gjorde de – i hvert fald søndag morgen da de vågnede.

Jeg skulle sove med både Sebastian og Oliver i sengen ovenpå i Langgade og da lyset blev slukket og jeg skulle smide mig i smørhullet, fik jeg uheldigvis banket armen op i Olivers næse, så han fik næseblod… Ups! Han kom dog hurtigt over det og faldt i søvn – desværre vågnede han igen midt på natten med frygtelig ørepine. Vi kontaktede vagtlægen blot for en sikkerheds skyld og fik puttet en halv pinex i drengen og så faldt han i søvn på sofaen i stuen. Heldigvis var ørepinen helt væk søndag morgen da han vågnede og straks var det ned til airhockey spillet.

viborg-mandskor-avisen

I Viborg folkeblad havde farfar lige sneget sig med ifm. korstævnet i Viborg sidste weekend 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/en-hel-crm-uge-er-gaet-og-oliver-vinder-bronze/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>