«

»

apr 23

Print denne Indlæg

Drengene er “voksne”

Jeg har fået en besked fra banken om at der på Vestjysk Mastercard kan opnåes rabatter rundt omkring i Danmark. Det er dog meget få steder i nærheden der kan opnåes rabat – Bahne og Niels Bugges kro er vist de nærmeste 😉 Det er vist også på tide at de populære Viasat nisser får en plads på min blog. Jeg har rent faktisk kun selv fået set den første reklame, indtil jeg fik dem at se i dag på Youtube. Oliver så den endda før mig og kom ind og sagde at der var et par nisser i fjernsynet, som råbte næste lige som Karius & Baktus – det råbte blot “Vi vil ha’ Viasat, Vi vil ha’ Viasat”. Jeg fattede dengang minus, men da jeg så reklamen var jeg flad af grin og efter de næste par reklamer med nisserne, kan det da vist ikke blive mer’ rådden ! 🙂 

 

Viasat nissereklame nummer 1

 

Viasat Havenisser Film 2 – Installation

 

Havenisserne og Ronaldo

Eneste minus ved havenisserne er da at det er United og ikke Chelsea han er heldt vild med, så at gardinet bliver rullet for gør i den sammenhæng nok ikke så meget 😉 Firmaudflugten er nu planlagt i juni og turen går i år til Tivoli Friheden i Århus, det er lidt sjovt med betalingen for det koster 150 for voksne og 100 for børn – børn er dog personer under 90 cm, så både Oliver og Sebastian vil den dag være “voksne”, da de jo ligger omkring en meter begge to 😉 Så to voksne på hhv. 4 og 2 år, det er ikke noget man ser hver dag ! På arbejde har vi også fået fribilletter til speedway på fredag, så der tager vi ud på banen og ser lidt ræs allesammen. Holstebro skal møde Slangerup og selv om det siger mig mindre end lidt hvor gode eller dårlige de to hold er – så er jeg sikker på at de mindste drenge vil finde det sjov at se motorcyklerne ræse rundt i ring. Lørdag håber vi på en fisketur til en put & take sø sammen med bedstefar. Weekenden og de første tre dage i næste uge bliver rent faktisk mandehørm, da vi er alene hjemme – så må vi hellere råhygge i vildskab 🙂 Søndag håber jeg dog på at kunne bruge et par timer på en længere løbetur. Jeg har planer om at løbe fra Paris til Rom og så ende i Lemvig … Jeg håber Camilla vil være vandpost et par gange undervejs og ellers håber jeg bare på at nyde søndagssolen og en tur i varmen – nu må vi se om det bliver til noget 🙂 paris-til-rom

Nej, det er ikke “from Paris to Berlin”, men fra Paris til Rom – jeg skal uden tvivl have trykt mig en t-shirt, hvor det bekræftes at jeg har løbet fra Paris til Rom. Ved nærmere eftertanke kunne det faktisk blive et sjovt arrangement for den lokale løbeklub og med en titel “Paris til Rom” er jeg overbevist om at det ville trække tilskuere. Hvem ville ikke gerne løbe rundt med sådan en løbetrøje – naturligvis med teksten på engelsk 😉

Jeg kan også fortælle at skulpturen som var opstillet ude på plænen er en “ælling” i fosterstadiet (altså et udslået æg, med æggehviderne hængende nedad) som nok skal være ællingen i forhold til “svanen” placeret foran vores hovedbygning. Men sådan her ser den altså ud – og i morgen bliver den send til Tjekkiet. God tur herfra !

img_2332skulptur_revealed

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/drengene-er-voksne/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>