«

»

dec 06

Print denne Indlæg

Danmark lukket ned en torsdag med Mette Lisby

mette_lisby

Så fik vi endelig set Mette Lisbys show i Struer. Første gang var stemmen væk og torsdag aften fik hende så på scenen i sjove 2×45 minutter. På trods af Bodil Storm og snevejr, som havde lukket det meste af Danmark ned.

lukketbro

Broerne er lukkede og Fyn er dermed helt afskåret fra resten af Danmark. Politiet fraråder alt udgang i hele landet, hvilket vist ikke sker så tit. Høyer skal have fat i sin forsikring, da en rude i hans bil er smadret og vi slipper heller ikke for at skal have fat i forsikringen, da både havelåge og hegn er blevet ødelagt her i stormen. Ud over det er en masse legetøj blæst rundt i haven, men det er der ikke ret meget at gøre ved nu, desværre.

IMG_0009

Oliver valgte at vise tricks med tændstikker og ild på den stormfulde dag – og jeg tabte en tyver til ham i et væddemål!

Dagens efter var vandstanden høj i Struer, her er et par billeder.

vand-i-gaderne---4 vand-i-gaderne---3 vand-i-gaderne---2 vand-i-gaderne---1

På Park alle er det heldigvis kun nogle få ting vi skal have fat i forsikringen angående. På arbejde kunne jeg høre at nogle kollegaer havde større ting der skulle repareres. I langgade på vej hjem fra arbejde kunne jeg konstatere at både drivhus og grill var væltet sammen 🙁

 

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/danmark-lukket-ned-en-torsdag-med-mette-lisby/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>