«

»

jan 17

Print denne Indlæg

Dårlige batterier på iPhones – se om dine kabler er ægte.

Efter den nye iOS 11 kører iPhone 6 viiiiildt langsomt og jeg har på flere iPhone 6 oplevet problemer med at batterierne slet ikke overlever. Det kan også være et problem for batterier på iPhone og iPad, hvis batteriet ikke lades korrekt op. Det er sikkert noget Apple har implementeret i sin tid, men her kan du i hvert fald se, hvordan du kontrollerer om dine lade kabler er ægte og dermed produceret af Apple.

 

På Apples side kan man se at der også skal stå noget tekst på ledningerne, men det har jeg så ikke lige fået øje på endnu – på de kabler der har været med vores iPhones.

Du kan med fordel installere programmet Coconut battery på din Macbook og kontrollere tilstanden af batterierne på dine enheder.

 

Hvis du vil lave en bootable USB med installation af den nye High Sierra OS er det blot at gøre følgende:

Kan du hente det fulde OS fra AppStore er alt i den skønneste orden og du kan fyre denne kommando af i et terminal-vindue – naturligvis med en USB på minimum 8GB tilsluttet.

sudo /Applications/Install\ macOS\ High\ Sierra.app/Contents/Resources/createinstallmedia –volume /Volumes/UNTITLED && say Boot Installer Complete

hvor UNTITLED naturligvis er USB stickets label/navn.

For at slette et tidligere hentet OS brug:

sudo rm -rf \ Install\ macOS\ High\ Sierra.app

 

Efter Apple har ændret filstørrelsen på OS, kan du benytte dig af et lille program der hedder macOS High Sierra Patcher og kan hentes her. Du kører programmet, downloader macOS High Sierra og den kan efterfølgende smide det hele over på en USB stick for dig 🙂 Nemt!

 

Når du skal boote fra USB hold ⌥ knappen nede mens du tænder din Mac og vælg USB disken.

Space Invaders fylder år og det kan du fejre og spille på dette link 🙂 Tillykke med fødselsdagen Space Invaders 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/daarlige-batterier-paa-iphones-se-dine-kabler-aegte/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>