«

»

maj 19

Print denne Indlæg

Billeder fra Kilen Rundt og tilmeldt min første hele marathon !

Mandag fik vi fornyet vores certifikat fra VeriSign til vores Citrix Access Gateway. Det gik forholdsvis smertefrit, indtil vi stødte på personer med den nok så “populære” Windows Vista klient.

Fejlen de fik så sådan her ud:

citrix_certificate_vista_error

 og andre har åbenbart haft samme problem med den høje sikkerhed. En ny klient menes af noget at kunne afhjælpe problemet – andre mener at slå Advanced Security Option i Internet Explorer 7 fra. I øjeblikket hedder den nyeste version af klienten XenApp Plugin (Client) – Version 11.000 – og det er naturligvis web plugin der skal benyttes.

Det der virkede for mig var dog at tilføje citrix site til trusted sites i Internet Explorer.

85x123_wvista-cert

 

Og så blev den også Certified for Windows Vista 😉 Så er det jo man nok overveje at springe en generation over og blot gå mere i dybden med Windows 2008 server og Windows 7 – som Atea holder seminar om i juni.

Søndag fik jeg frygtelig ondt i ryggen, men jeg kan ikke forestille mig det har noget som helst med min halve marathon om lørdagen at gøre. Resultatlisten fra løbet er iøvrigt kommet på AK Kilens hjemmeside nu. Der lå også et par billeder, som du kan se her 🙂

kilenrund2009_1

kilenrund2009_2

Manden i blåt – hehe – a propos marathon så har jeg i dag tilmeldt mig Berlin Marathon 2009 – mit mål må her på min første af slagsen være at gennemføre – men jeg går da efter at nå igennem på 4 timer i september !

online-reg-success-berlin-marathon-2009

Oliver leger stadig med sin Nintendo DS og vi har nu fået lavet så han kan maile sine tegninger til hele familien når han sidder og tegner på den – så må vi håbe at de ikke ryger i alle de nye spamfiltre rundt omkring 😉

olivers-maleri

Her er første “billede” i serien. Abstrakt ? Talent ?

Her på falderebet går jeg faktisk og overvejer om man skulle tage en uge ned til DisneyWorld i Paris i år – spørgsmålet er blot om det er lige tidligt nok for et par drenge på hhv. 2 og 4 år !? Men jeg så lige en lille reklame hos McDonald’s, hvor jeg i dag tog drengene med op til aftensmad på Happy tirsdag 🙂

Et nyt spændende motionsspil har også set dagens lys til Nintendo Wii, hvor WiiFit balance board’et også er understyttet. Spillet hedder EA Sports Active og har fået helt fantastisk anmeldelser. Jeg er sikker på at der nok skal komme sjove billeder, kommentarer eller måske blot en anmeldelse, når jeg får fingre i spillet selv.

ea-sports-active

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/billeder-fra-kilen-rundt-og-tilmeldt-min-f%c3%b8rste-hele-marathon/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>