«

»

jan 17

Print denne Indlæg

Besøg hos Bang & Olufsen Automotive

Lørdag skulle et større arrangement løbe af stabelen. Jeg havde arrangeret et besøg til Struer for 50 medlemmer af Audi club Danmark og der var rift om pladserne.
Det blev også til en helt igennem fantastisk dag og de tilbagemeldinger jeg fik i løbet af dagen, tyder også på at folk har været begejstrede.

evolution-in-design

Et besøg indenfor i “løvens hule” hos Bang & Olufsen Automative, som efterhånden har ca. 1 million biler kørende rundt med B&O anlæg, hvor 45% af disse er installeret i Audi biler.
En stor tak til Kresten og Peter for at vise os hvad der rører på sig i den spændende kælder, fyldt med biler og teknik og en stor tak til Bo fra VIP-bilen for at stille sin nye A6 med High end Bang & Olufsen anlæg til rådighed. De 50 personer var delt op i to hold, hvor vi først fik en rigtig flot præsentation af B&O Automative og hvordan de arbejdede sammen med Audi koncernen, som stiller samme store krav til kvalitet og design, som B&O jo gør. Vi kom også helt omkring Icepower forstærker teknologien, som iøvrigt også findes i nogle mobiltelefoner og hifi anlæg og gør lyden lyden endnu vildere.

icepower

Rundt i det spændende værksted, hvor der blev testet lyd i Audi’erne, et kig på en Austin Martin og en imponerende demonstration af anlægget i sit rette element – en Audi A6! Wow siger jeg bare og tusind tak for at gøre et godt arrangement endnu bedre. Vi nåede også lige ovenpå for at se deres showroom med prototyper og andre B&O produkter.

Bang Olufsen Automotive (3) Bang Olufsen Automotive (2)

Der var frokost på Den glade pingvin i Struer, hvor maden også var helt i top – og hvor parkeringspladsen foran Folkets hus var fyldt med flotte Audi’er. Havde byrådet været på gåtur omkring området den lørdag er jeg sikker på at kommuneskatten ville stige med flere procent, hvis de troede det var byens indbyggere der tilfældigvis var parkeret der den formiddag.

Filmede lige hold 2 på vej fra frokost ud mod Bang & Olufsens fabrikker – og var det endda kun halvdelen af de Audi’er der stod parkeret. En super spændende tur i Struer museums Bang & Olufsen afdeling blev det også til, flot guidet igennem af Ronny – også kendt fra tv serien om radiofabrikken som iøvrigt kan ses online her 🙂

struer museum

Der blev stillet mange relevante spørgsmål og snakket biler og anlæg. En super god dialog på Bang & Olufsen, som sidste uge i Las Vegas, sammen med Audi – og iøvrigt deres nye Beosound Moment anlæg, præsenterede deres nye model af Audi Q7 med 3D lyd. En lille nyhed på vej i car-fi segmentet er blandt andet, at man nu også kan få biler med forskellig lyd på forsæderne og bagsæderne. Tænk sig at børnene kan sidde og se film på bagsædet med lyden fra filmen, mens far sidder på forsædet og hører radioavisen! Endda uden nogen form for umiddelbar støj fra hinanden. Wow! Og wow for et anlæg – ikke overraskende at Automotive efterhånden står for en stor del af Bang & Olufsens omsætning.

En super spændende dag og endnu engang tusind tak til at alle der medvirkede til at gøre dagen spændende. Endnu engang tak for at have budt os indenfor og jeg er ikke i tvivl om at det er en god idé at lade Audi entusiaster, som er rigtig gode ambassadører for Audi, få et kig indenfor i “det aller helligste”.

Bang Olufsen Automotive (4)

Ud over det er Oliver, Sebastian og Lucas blevet bidt endnu hårdere en gal “Minecraft” – og det gælder dem alle tre. De spillede næsten Minecraft hele lørdagen. Vi skal vist også snart have meldt os til drengenes første lan party på gymnasiet i den sidste weekend i januar.

Med server installationer her og der og alle vegne har vi også fundet ud af hvordan man laver en Bukkit server version 1.8.1 🙂

smc sponsor banner

Der blev lyttet til musik som f.eks. dette fede mix:

2014 – Female Vocal Dubstep/Chillstep Mix #1 – 1 Hour

Oliver kom på Twitch, hvor han formentlig også snart vi til at live streame sine spil og møde nye online chat venner.

Jeg har fået den gamle smadrede iPad tilbage med ny skærm og fik den opdateret og lavet et Apple ID til Oliver. Planen er at få hver vores Apple ID på de iPads vi har, men det driller lidt med familiedelingen.
En anden lille fiks ting, når vi snakker familiedeling er, at Steam rent faktisk også har en deling man kan aktivere og drengene kan derfor spille hinandens købte spil, fuldstændig som det burde være muligt med Apples produkter 🙂

Jeg har også prøvet mig frem med Offline WSUS opdatering, så man ikke behøver hente opdateringer hver gang man installerer et nyt OS på en pc. Ret smart koncept hvis man installerer mange computere op på ny, så konceptet blev afprøvet og er ret smart, selv om det fylder en anelse mere end selv den største USB stick jeg er i besiddelse af.

Søndag skal der kigges lidt produkt katalog, arbejdes lidt på loftet (håber jeg) og gøres klar til næste uge, hvor vi installerer de sidste spots på loftet.

3691023-bo

 

The end 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/besoeg-hos-bang-olufsen-automotive/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>