«

»

aug 04

Print denne Indlæg

Badeland afslutter sommerferien for fuld musik !

Søndag blev den sidste dag inden ferien og vi kunne starte dagen med at øve os i at komme tidligt op. Allerede fra morgenstunden var vi inviteret til morgenmad i Langgade og kort efter at Holstebro Badeland åbnede kl. 10.00 trådte vi ind ad døren derude.

holstebro_badeland_logoBåde Sebastian, Oliver og William nød badeturen og plaskede løs i vandet. Oliver fik prøvet den store 72 m rutschebane med både lys og musik adskillige gange inden vi måtte trække ham med hjem. Oliver “svømmede” også selv rundt med kork-bælte og svømme-vinger, da han jo skal have øvet sig lidt inden vi i efterårsferien skal fire dage i badeland i Tyskland. Det gik super godt, så han skal nok klare sig i de tyske bassiner også.

IMG_4977holstebro_badeland

Her får et par badefyre sig lige en velfortjent brik juice inden de igen kaster sig i vandet 😉

Om aftenen var spisebordet fyldt hele vejen rundt, da Camilla gerne ville nå at hilse på sin fætter Anders inden han tog hjem til København. De var alle lige kommet hjem fra Malta dagen før og så ulækre brune ud 😉

Mandag morgen var det tidligt op og i børnehave og på arbejde. Det blev også en rigtig stor dag for Sebastian, da han skulle tilbage til sin første dagplejemor, Karin, som har været sygemeldt det sidste halve års tid. Nu slutter han så af med tre måneder hos hende igen inden han tilslutter sig Oliver omme i børnehaven 🙂

På arbejde gik det stille og roligt i dag, med at besvare et par gamle mails og ellers få fulgt op på et par bilag og egentlig lige fik hjernen på plads til at arbejde med IT i stedet for a suse rundt i rutschebaner og på legepladser. Jeg blev inden ferien bedt om at “nyde ferien” og det må jeg indrømme jeg har gjort. Der har ikke været indblandet meget IT i min ferie i år og det er helt klart faldet af på drengene. Det eneste det er blevet til er faktisk lidt mails og så nogle timer foran Nintendo Wii’en, når vejret har været allerværst.

Oliver havde med sine venner i børnehaven indspillet en cd med børnesange, som lå i hans rum i børnehaven, da vi mandag mødte ind. Han er meget stolt af projektet og glædede sig til at vi om eftermiddagen skulle høre cd’en.

IMG_4994boernehave_cd

Hvis du har mod på det, kan du høre en af klassikerne Åh Susanne ved at klikke her ! Det kunne selvfølgelig være at man skulle lave en Oliver og Sebastian CD til fri download via internettet ? Lad mig endelig høre hvis det skulle have interesse ? 🙂

IMG_4993boernehave_cd

Der blev lyttet intenst tæt på cd-afspilleren, da sangene blev spillet i stuen for første gang 😉

Min løbetur på 35 km kaldet Hav til fjord bliver desværre nok ikke til noget, da starten er 12.30 og vi holder grill-fest med alle naboerne fra kl. 16.30 – meeeen hvis jeg nu kridter løbeskoene og løber til, kan det jo være jeg kan nå hjem til tiden !

Tirsdag da jeg kom hjem fra arbejde lå der iøvrigt en fornem “gift-wrapped” pakke med to Wii Motion Plus detektorer, så nu skal der bare spilles Wii Sports 2, hvis ellers jeg kan få trukket Camilla væk fra Hysteria Hospital spillet, så vi begge er blevet ret bidt af.

IMG_5011wiimotionplus

Fornem indpakning – glæder mig til at få dem testet 🙂

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/badeland-afslutter-sommerferien-for-fuld-musik/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>