«

»

nov 27

Print denne Indlæg

Børnehaven kommer til fest og Gran Turismo 5 på gaden

Jeg skylder lige at nævne en sjov kommentar Oliver fyrede af, da han for en uges tid siden var med på arbejde for at lave nogle plakater ifm. CRM undervisningen. Mens han stod og kiggede ud i produktionen kom det: “Det kunne være sejt hvis der bare var sådan en knap man kunne trykke på og så hele Færch bare lavede sig om til en robot!” – Ja, det kunne være sejt…

Så kom dagen (torsdag) hvor Sebastian skulle have besøg af hele grøn stue. De var inviteret forbi til at fejre Sebastians fire års fødselsdag. IMG_6412sebastian-faar-besoeg-af-boernehavenDet var en stor dag, som blev inkluderede en stor pålægskagemand bestående af boller med højbelagt smørrebrød, to kagemænd af vandbakkelse samt saft og grønsager ad libitum. Alle børnene blev som ved sidste børnefødselsdag placeret på gulvet ved det dertil indrettede “bord” efter de havde leget igennem i resten af huset. Jeg havde fundet en masse billeder af Ben10, Spiderman, Postmand Per, Bakugan osv. som fungerede som et slags billed lotteri. De trak hver et billede op af min nye Trilby hat og skulle finde deres plads med det matchende billede – det var et hit og balloner bundet i et “snørrebånd” og for enden en pakke rosiner fik de også at nyde.

Der blev sunget fødselsdagssang og jeg tror at både børn og voksne hyggede sig.

IMG_6416sebastian-faar-besoeg-af-boernehaven

Sebastian var også i sit es og hyggede sig med maden, sine venner og glemte da heller ikke at lege lidt med lillebror.

IMG_6444sebastian-faar-besoeg-af-boernehaven

Efter sangen var der en flot gave til Sebastian fra vennerne på grøn stue. Et gruppebillede, som han desværre ikke selv var med på, da han var syg den dag billedet blev taget.

IMG_6430sebastian-faar-besoeg-af-boernehaven

Klar til kagemand!

IMG_6453hornby modeltog

Der kom også et Hornby togsæt fra min handel på e-bay. Desværre var der ikke lige noget strømstyring eller ret mange skinner med i kassen. Jeg tog dog drengene med ind til computeren, hvor vi med det samme bestilte et nyt sæt, hvor vi både kan bruge nye og gamle tog, så vi håber på at kunne fremvise en flot lille jule-landsby med tilhørende togbane på et senere tidspunkt 🙂

Min far og andre har flere gange tidligere nævnt at når man nu har f.eks. en VW golf, så får man da et VW magasin med posten – jeg kan så informere om at det også er tilfældet med Audi, da der fredag kom post i form af Audi Magazine 04/1000, som jeg regner med vi modtager mange af i tiden fremover også 🙂

IMG_6463-Audi-Magazine

Ikke nok med Audi Magazine… Nej, jeg fik også i Game Stop i Nørreport Centret købt mig Gran Turismo 6 Collectors Edition til Playstation 3. Desværre for mig, var købet lidt spildt indtil videre, da man for at spille spillet skal opdatere sin PS3 firmware til den sidste nye version 2.50 – det har jeg så lidt problemer med, da min PS3break i så fald ikke vil fungere, øv!

Nu går jeg så med tanker om at købe en Playstation 3 mere, da jeg vel kan undskylde det med at få en blu-ray afspiller i soveværelset??? 🙂 og Gran Turismo er jo i mine øjne indbegrebet af Playstation. Men jeg må så vente lidt endnu med at spille spillet – måske jeg lige kan prøve det hos Steen, som jeg skal om og lure på lidt Sonos hos her lørdag formiddag. Lørdag eftermiddag står den på julehygge i Lemvig.

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/b%c3%b8rnehaven-kommer-til-fest-og-gran-turismo-5-pa-gaden/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>