«

»

jan 03

Print denne Indlæg

Årets første “kælketur”

Så faldt den første sne i år. Det var dog ikke mange millimeter, men det forhindrer jo ikke børn og barnlige sjæle at trække i vintertøjet og finde kælkene frem. Drengene blev slæbt rundt på det tynde lag sne, men da solen også var fremme var det efter et par timer helt slut med at kunne trække noget som helst nogen steder. Vejrudsigten lyder dog på sne/slud tirsdag, men nu må vi se – der skal nok mere kulde til for at det rigtig bliver vejr til at finde bobslæderne frem igen. I stedet kunne jeg gå en tur i supermarkedet med drengene. Det var en god tur for de små ben og vi fandt et sted på hjemvejen, hvor vi lige kunne nyde en af de indkøbte flødeboller.

nytaarssne_img_0715

Oliver blev hentet af farmor, hvor han har overnattet hos og i går aftes mens vi havde gæster ringede han også lige hjem for at høre hvad vi lavede og om vi havde spist flødeboller. Jeg kunne naturligvis berolige ham med at vi nok skulle vente med at spise de resterende flødeboller til han kom hjem igen.

BIK som er en af de tre løbeklubber jeg er medlem af, har nu officielt arrangerent et Bremdal Løb på grundlovsdag, så det skal man jo nok med til 🙂 I dag nåede jeg desværre ikke derud til den ugentlige lørdagstur kl. 9, men måske jeg tager en tur lidt senere på dagen.
Kursen på hhv. amerikanske dollars og engelske pund er igen de sidste dage endelig stigende. Det betyder jo så også at det er så som så, hvor meget man kan spare ved at handle i de to lande. Men tag ikke fejl – kursen er stadig meget lav… F.eks. nævnte min kollega, som havde købt Nintendo DS Lite til sine drenge i julegave, at man med fordel kunne købe de såkaldte R4 adapter kort eller DSTT Game Storage kort iflg. MM-konsol og gemme/afvikle spil derpå/fra. Denne adapter skulle kunne gøre det muligt at bruge SD-kort i sin Nintendo DS Lite. Vi har dog ikke sådan en maskine i huset endnu, da drengene er lige små nok til det, så vi nøjes indtil videre med en Wii.

dstt-game-storage-card
r4-adapter

“Her er de to kort til Nintendo DS afbilledet.
Det er endnu uvist hvilket er bedst, da de begge har samme funktioner.
Det hvide kort er dog det nyeste og burde efter sigende være en opgraderet version af R4 kortet.”

 

Billige SD kort er også helt i bund hos Success.HK, hvor du kan fået et Kingston 8GB Micro SD kort helt ned til $17.51 US – det svarer med dagens kurs til kr. 94 og det må jo siges at være temmelig billigt 😉

Så fortsæt blot net-“januar”-udsalget lidt endnu ! 🙂

phd082908s

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/arets-f%c3%b8rste-k%c3%a6lketur/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>