«

»

jan 12

Print denne Indlæg

Året er igang, Lucas tager sig første skridt og løbetræningen igang.

Uha, så hedder det vist 2012 – og det med et brag! Dog ikke i form af masser af krudt nytårsaften, men mere fordi der er så meget gang i alt muligt lige i tiden. Oliver og Sebastian er begynd at spille Minecraft igen og Lucas vimser rundt overalt, dog stadig på fire ben i stedet for to – meeeen lige præcis i dag torsdag d. 12. januar 2012 skete det…

Trommehvirvel…. Han går… Stille og roligt og en anelse usikkert går det. Men nu går det fremad – sådan Lucas!!!

I søndags tog jeg med Oliver en tur forbi Struer Motion, for at se hvordan det var at løbe på et løbebånd. Jeg tænkte at hvis jeg meldte mig ind i et meget tæt på liggende motionscenter, ville jeg ikke kunne bruge vejret som undskyldning for ikke at få trænet optimalt til den maraton jeg skal løbe i april.

Oliver var skarp og hurtig på det ene løbebånd og jeg selv prøvede at finde ud af løbebåndet der som standard tæller miles og ikke kilometer. Det var hårdt bare at løbe 3-5 km på sådan en fætter og det hele gyngede da også bagefter, når man står af sådan en – men der var tørvejr og meget varmt i forhold til når man løber udenfor i den friske luft. De næste par dage fik jeg da så også meldt mig ind og løbet en halv times tid. Planen er at tage en hurtig løbetur mens Oliver er til karate og ellers et par længere ture i ugens løb. Fri træning koster 179, så det er da til at have med at gøre – specielt hvis det kun er indtil sommer 🙂 I denne uge har jeg da fået løbet omkring 4-8 km om dagen.

Og så kommer vi jo ikke udenom bilen. Audien har fået smidt endnu flere tusind-lapper efter sig, men nu mangler jeg da vist også kun at få bekræftet og skiftet dysse 3! Jeg har lavet et Audi CV, som dog kræver login, hvor jeg kan se alle reparationer, priser osv. Det er sgu ved at være en halv dyr bil vi har stående i indkørslen efterhånden!!! Men så er det jo godt den ikke skal sælges. Back to business – ny vinge og ny køler skulle der nu til…

Først troede jeg at vingen var nok, men så så jeg at displayet i bilen også kunne se sådan her ud – det betød så: “ny køler, tak”

Oliver ville gerne hjælpe til og der blev skruet og klodset op.

Så kom bilen i service mode dog uden VW special tool 3369, som ellers bruges til at sætte fronten på Audi’en i servicemode. Garagen var omdannet til værksted med både ELSA og ETKA på computeren, så alt kunne findes frem om den kære Audi – det eneste der lige manglede var vist en værksteds-kalender. Der bliver så vist arbejdet på at lave sådanne to bolte. Onsdag aften blev bilen test kørt og der gik overraskende noget tid inden ESP lampen tændte, som tegn på defekt ledning på dyssen. Jeg håbede ellers på mirakel til det sidste, men nej. Torsdag hentede jeg en dunk Bell Add Servicerens 1D+ som jeg havde fået tilsendt med GLS til OK tanken, og så kunne bilen jo også lige blive vasket 🙂

Jeg fik iøvrigt at vide at det var vigtigt at der blev påfyldt den korrekte kølervædske, så jeg måtte forbi VW i Holstebro, for at købe den rigtige (og naturligvis også vildt dyre) G12 plus plus kølervæske til den nye køler.

Jeg har været igang med at lave icon til vores hjemmeside og kan da lige genopfriske min egen og andres hukommelse med at for at gemme et billede som .ico i Paint skal man bruge anførselstegn når man gemmer filen. F.eks. “favicon.ico” og husk at en favorite icon skal være 32×32 i 96DPI 🙂

Et spændende projekt, som viste sig at blive ret så populært blev også skudt igang på hjemmefronten. Her taler jeg ikke om madplan, mindre værkstedsregninger (jo forhåbentlig også det) eller udvidet rejseplan til OL til sommer. Jeg taler ganske enkelt om papercraft, altså hvor man bygger alverdens ting ud af papir. Det skulle prøves med Minecraft figurer, som både Oliver og Sebastian var utrolig meget optagede af. De klipper og klistrer både Minecraft mænd, bomber, græs, zombier osv. Det bliver faktisk rigtig flot og i skolen var de også et hit, hvor Oliver byggede løs. Dog forsvandt hans pose med alle Minecraft figurerne onsdag fra hans garderobe uden at jeg nåede at fotografere dem en eneste gang! Øv, det duer jo ikke, når nu alt er med i denne blog, så derfor måtte der naturligvis nye papfiguerer til, så vi kan få et par billeder med her på bloggen af de flotte ting som drengene har lavet.

Har man selv mod på at printe ud og klippe, klistre kan man hente både Minecraft mand, Zombies (creepers) og andre ting her. Der kommer naturligvis også links til billederne her hvor du kan hente både Minecraftmand, Creeper og blokke, ligesom der også er en liste over alle de “ting” man kan anskaffe sig i den nye Minecraft. De er dejlig simple at samle, specielt hvis man printer dem ud i A3, så det er bare med at komme igang 🙂

Under dagens dialogmøder var vores direktør fra Frankrig og min flinke kollega forbi og jeg fik de billeder af Chateau Bon Hotel, som drengene havde efterlyst lige siden jeg nævnte at en af mine kollegaer var flyttet til Frankrig og havde et rigtigt spøgelsesslot som nabo. Her er det så, hvis du tør….

Det ser skummelt ud på Chateau Bon Hotel, men jeg kan garantere for at nabo-slottet ikke har meget uhygge over sig – flot “hus” de er flyttet ind i 🙂 På arbejde er der stadig travlt og nu er det nu.. I denne uge begynder MAPET II at blive sendt ud til kunderne, så der går mange spændte personer rundt på arbejde og afventer hvordan det går – højst sandsynligt lige så godt som alle test osv. 🙂

Vildt godt dialogmøde vi havde onsdag på arbejde, hvor de fire regionschefer var kaldt til Holstebro – sådan!

Permanent link til denne artikel: https://www.ihd.dk/aret-er-igang-lucas-tager-sig-forste-skridt-og-lobetraeningen-igang/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>