«

»

sep 16

Print denne Indlæg

Weekend-slapper, rygsmerter og iPaper

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

Hele weekenden gik med stort set ingenting. Der blev hygget, slappet af, spillet computer, iPad og set film – og det var HELE weekenden. Dejligt ovenpå en hård weekend med bryllup og den forudgående planlægning.

Jeg har uheldigvis fået lidt bøvl med ryggen og prøvede derfor at hænge lidt i ribben hos Struer Motion, det havde dog ikke den store effekt. Jeg fik løbet 2 km på løbebåndet, så det var okay, men desværre stadig bøvl med både hæl og ryg. Av!

Mandag var der jo så lidt problemer med hele bloggen og alt mail osv – så der var panik på.

Tirsdag går turen til Tivoli friheden i Århus, hvor iPaper afholder deres årlige inspirationsdag, men Lucas skal på bustur med børnehaven til Kystcentret i Thyborøn.

 

Onsdag efter arbejde står den på forældremøde i 2. klasse, hvor vi for kort tid siden fik overstået forældremødet i 1. klasse og torsdag morgen tages nakkefilet’en ud af fryseren. Torsdag aften skal den marineres og fredag morgen kommer den i ovnen. Vi skal have pulled pork burgers sammen med Høyer fredag aften – og så må tiden vise om jeg selv vil lave bollerne til også 🙂

Når middagen på fredag med min “best man” er overstået kører vi til Århus.

vince_clarke

Vi skal nemlig på Train! Ja, det er længe siden jeg har været på Train i Århus og det er længe siden jeg har været på discotek eller natklub for den sags skyld. Grunden til det er ikke mindst at vi skal til VIP-party og møde Vince Clarke, som gæster Danmark. Arrangementet starter kl. 23.59, så det bliver sikkert en lang nat ovenpå en fredag på arbejde:)

gta5

Om en uges tid udkommer Grand Theft Auto 5 til Playstation (GTA V) så det skal nok blive sjovt – det er i hvert fald noget jeg skal have afprøvet sammen med de store drenge – hvis de tør!?

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

Permanent link til denne artikel: http://www.ihd.dk/weekend-slapper-rygsmerter-og-ipaper/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>