«

»

mar 14

Print denne Indlæg

Skoldkopper, dræn og polypper

Lørdag var vi i Feldborg og besøge nogle venner, hvor Oliver og Sebastian for f’ørste gang fik stiftet bekendtskab med Counter Strike, som er et ret så voldeligt spil på computeren – uha! Ovenpå jordskælv og Tsunami i Japan fik begge drenge udvidet deres horisont en del i denne weekend. Søndagen stod på Williams fødselsdag og hygge og i dag manda, ja så kom dagen hvor Oliver skulle til Holstebro for at have sat dræn i ørerne for 3. gang – han havde kæmpet lidt med ørepine og et eller andet sted glædede vi os til at komme afsted – ikke mindst så det kunne blive overstået. Morgenen startede med et par stikpiller for Olivers vedkommende, da man hvis det var nødvendigt også ville fjerne polypper. Det var nødvendigt og Oliver var da også lidt medtaget af situationen og måtte direkte hjem i seng og tage sig en lille lur. Imens tog jeg på arbejde en times tid og tilbage til Struer igen for at hente Oliver, som vi jo havde lovet en tur i Toys R Us, som vi plejer når man får lavet større eller mindre indgreb i denne kategori. 

Det er ikke sjovt at have ondt i ørerne – heller ikke selv om man lige har fået en is og man har fået at vide at man kun må spise is og yoghurt hele mandagen…

Lucas ligger hjemme stadig hjemme med skoldkopper og er ikke helt tilfreds og er efterhånden ved mere at mere at ligne en rødspætte – det er da godt det over på et tidspunkt. Bedste var heldigvis at hjælpe til om mandagen og ikke mindst fordi jeg skal til England, hvor jeg bl.a. skal rundt til sælgerne for at give dem lidt tryghed med opkobling til arbejde og brugen af det nye CRM system. Vi skulle som sagt til Toys R Us efter lidt legetøj ovenpå luren og vi fik hurtigt at se, hvordan det kan gå, når man har været bedøvet. Bilen ind til siden og Oliver kastede op på bagsædet i den ene side af bilen. Der gik ikke mange sekunder inden Sebastian fik færden og kvalmen og måtte også kaste op – dog på den anden side af bagsædet. En pakke vådeservietter senere kunne vi sætte kursen mod legetøjsbutikken kun afbrudt af et besøg i en tøjforretning, hvor vi var nødt til at købe et par nye bukser til dem hver.

Oliver fandt et sæt Lego Ninjago med en smart bil, som han købte med hjem. Vi kunne se på pakken at der midt i april kommer et Lego Ninja spil til Nintendo, så det skal de helt sikkert have. Om spillet så bliver spillet på den nye Nintendo 3DS eller på de gamle de har, det må tiden vise. Sebastian fandt en stor Lego politi-lastbil med masser af udstyr og motorcykler.

Udover at skulle rundt til sælgerne i England skal jeg også en tur forbi kontoret, hvor vi installere de nye tynde klienter Wyse, som er super hurtige, trådløse og eller logger direkte ind i Citrix og ikke som nu, hvor de også kæmper med at have gang i pc’erne de kobler op fra. Man kan redigere i ini filer og stille på mange parametre i de nye tynde klienter.

I firmaet arbejdes der nu også på højtryk med at undersøge og analysere hvilke ting i økonomi og IT som kan outsources, optimeres og måske flyttes til vores nye Shared Service Center som skal startes op i vores fabrik i Tjekkiet – det bliver spændende og måske også lidt “farligt” alt efter hvordan det går i processen og om det kommer til at koste arbejdspladser og i så fald hvilke?!

Resten af mandagen stod den på råhygge med familien inden jeg stikker af indtil sent fredag aften 🙂

Permanent link til denne artikel: http://www.ihd.dk/skoldkopper-dr%c3%a6n-og-polypper/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>