«

»

jun 09

Print denne Indlæg

Pixelineløb og Søen rundt i Holstebro

Tirsdagen startede med en halv hjemmearbejdsdag på kontoret om formiddagen inden jeg måtte til tandlægen over middag. Jeg havde i sidste uge fået rykket en kindtand ud, så jeg skulle i dag have fjernet de sting og den tråd der sad i munden. Det føles underligt med en manglende tand og nu må jeg se om jeg vil have noget erstatning eller om jeg kan kan klare mig uden. Jeg ringede også til lægen ang. fodballen og han ville telefonere en henvisning om til de lokal fysioterapeuter, men jeg nåede ikke afsted i dag. Jeg nåede dog at blive klippet og inden vi kørte mod Holstebro fik jeg hentet pizza.

havevanding_img_3375

Der er blevet vandet og vandet og vandet – og netop som det blev fyraften begyndte det lige så stille at regne. Dejligt til græsplænen, men ærgeligt når man skal ud at løbe 10 km i Mejdal og ikke mindst når drengene skal løbe 400 meter løb sammen med Pixeline !

Det var en våd fornøjelse, men både Sebastian og Oliver havde glædet sig meget til at løbe med Pixeline og det gik da også rigtig godt på trods af det kedelige vejr. Vi nåede lige akkurat derud inden startskuddet og så gik det ellers afsted på den 400 meter lange rute ind på stadion 🙂

boerneloeb2009_img_3377

Øv, hvor det regner – men løbe med Pixeline, det vil vi nu alligevel ! Nummer 36 og 37 kom ind i en flot tid !

boerneloeb2009_img_3380

Pixeline lå godt fra starten i løbet.

boerneloeb2009_img_3383

Oliver fik overhalet.

 

boerneloeb2009_img_3387

og sluttede af med en slutspurt !

boerneloeb2009_img_3392

Sebastian krydser målstreget og får straks herefter den flotte medalje om halsen – det er nummer to i samlingen !

boerneloeb2009_img_3395

Efter der var udleveret frugtposer og juice var det hjem i seng med drengene, mens far løb den 10 km lange Søen rundt tur. Jeg brugte knap 52 minutter på det og det må siges at være okay med den dumme fod.

På vej hjemad kom jeg dog i tanke om at jeg havde haft så mange jern i ilden idag, at jeg ikke var kommet ned til skrædderen fra Thailand, som besøgte Dennis i dag. Øv øv ! Men så sparer man jo de penge 😉

Permanent link til denne artikel: http://www.ihd.dk/pixelinel%c3%b8b-og-s%c3%b8en-rundt-i-holstebro/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>