«

»

okt 09

Print denne Indlæg

Madsen, Madsen og Audi

En uge på arbejde, hvor CRM har fyldt meget og jeg har prøvet forskellige måder at installere CRM på – dog har jeg fundet ud af at det er utrolig besværligt at installere programmet på vores pc’ere og rent faktisk umuligt at installere unattended. Det bliver også et problem at nå rundt til alle sælgerne i Europa og derfor skal der nu hentes installations filer via internettet. Undervejs fandt jeg iøvrigt andre underlige fejl – f.eks. en der omhandler Internet Explorer. Jeg havde heldigvis succes med den første som var Andy i England, hvor vi brugte Team Viewer under installationen. Da turen kom til Belgien, gik det dog ikke nær så godt, da Jean-Christophe ikke kunne få forbindelse til CRM serveren (sådan sagde Outlook i hvert fald), på trods af hans opkobling gennem VPN. (CRM links 1, 2, 3)

Her er de punkter der så skal gennemføres på sælgernes pc’ere remote:

  • Henter klienten
  • Pakker ud. Gå til udpakkede filer og start setupclient.exe
  • Vælg Update installation files
  • Vælg Offline (downloading components)
  • Connect til Færch via Citrix VPN
  • Åbn Outlook/Configuration wizard http://dkvmcrm:5555
  • Click på Go offline/go online

Atea fik også fikset problemet i vores Communicator, så der nu kan bruges Desktop Sharing mellem alle pc’ere. Dog ikke hvis der bruges VPN. Problemet er så at vi fremover behøver VPN for at få CRM til at køre online hos vores sælgere.

Onsdag gik turen med SU gruppen til Odense, hvor vi skulle til årsmøde ved TekSam. Der var en del spændende indlæg fra bl.a. Bisca og Alfa Laval og ikke mindst et par hhv. tøre og lune professorer som bl.a. talte om kompetencer. Sluttelig underholdt brdr. Peter og Anders Lund Madsen i en hylemorsom time under temaet “Vikingerne fra Virum”

vikingerne-fra-virum2

En del af weekenden gik også med at arbejde og så fik jeg jo endelig også lige opdateret lidt på bloggen igen 🙂 Fredag aften kiggede farfar og onklerne forbi til aftensmad og hygge og lørdag morgen blev Oliver og Sebastian kørt til Lemvig, hvor de skulle overnatte til søndag hos Bedste. Vi tog med vores mekaniker til frokost i Viborg, hvorefter der blev kigget på Audi’er igen.. og…. VI HAR NU KØBT EN NY BIL !!! og får den forhåbentlig hentet på mandag i Randers. Prisen blev vi enige om og den er bare flot…

_67764118_05102010212339_5168_3

 

Audi A6 2,5 TDi. Og hvad er der så i sådan en ud over de obligatoriske automatiske gear? 🙂

ABS, airbags, antispin, automatg, armlæn, fjernb. centrallås, fartpilot, ESP, tågelygter, GPS, varme i sæder, startspærre, kørecomputer, servo, elruder, tagræling, elsæder, splitbagsæde, radio med cd, elsoltag, klimaanlæg, alufælge, elspejle med varme, stofsæder, Parkeringsvarme/køling (oliefyr, programmerbar), Stor stereo: Audi Symfony m. integr. 6CD skifter, Elektrisk lændestøtte, Elektriske højdeinds. sæder, Stof: Zenith beige, El. glas skyde/vippe soltag, Navigation, Alle service hos Audi og fuld servicebog med Audi mobilitetsgaranti (seneste service 13.07.2010). Elektrisk lyslængderegulering, Alle fælge (sommer/vinter) original Audi, Overhalingsblink, FørerInformationsSystem, Telefonforberedelse, Cromepakke, Lyspakke, Alt udstyr original Audi (nypris t.kr. 300).

Så mangler jeg bare at få dytten hentet og få meldt mig ind i Audi klubben 🙂 og at få indbetalt de årlige 6.509 kr for at forsikre sådan en bandit hos Lærernes Brandforsikring.

Jeg har også overvejet at investere i en Kindle fra Amazon, hvis man da ellers kan finde nogle ordentlige bøger til den. Indtil videre har jeg hentet Kindle til Windows, hvor man kan teste lidt af sådan med hensyn til format og hvad den kan læse.

kindle1Man kan hente gratis bøger til Kindle forskellige steder. Bl.a. hos Getfreebooks, Manybooks,  Feedbooks eller helt andre steder. Fandt også et par artiklerDigitizor.

kindle2

Så næste sommer kan det være Camilla sidder på stranden og læser bøger på sin Kindle?? Og hvem ved om bogreolen er skiftet ud med et par dvd skiver med elektroniske bøger på i stedet for 😉

Jeg fik også opdateret firmware på min WDTV  (2, 3)samt installeret mit hjemmelavede Bang & Olufsen baggrundsbillede inden vi så den hysterisk morsomme film Grownups lørdag aften…

villa_bg

S00custom-options (fil) som indeholder:
config_tool -c BACKGROUND_IMAGE=villa_bg.jpg

Du kan lægge et billede på et boot device på din WDTV live (samme sted som S00custom-options), som er 1280×720 og IKKE større end 512KB med navnet villa_bg.jpg og den vil blive brugt som baggrund. KUN villa_bg.jpg vil virke med denne metode.

Søndag morgen bliver det en formiddagstur ud til Frank for at sætte trådløst netværk op, til Lemvig for at hente drengene og så kommer farmor og bedstefar til aftensmad inden den sidste uge inden efterårsferien går igang. Den står på CRM alle dage da deadline for installationen er efterårsferien. Tirsdag i efterårsferien skal jeg også mødes med vores tyske sælger Günther, som gerne skulle have applikationen installeret via internettet på hotellet i Weissenhäuser.

Hav en god uge, da jeg sikkert ikke får opdateret meget i ugens løb – det skulle da lige være et par friske billeder af vores nye bil, som jeg også forventer at købe en tagboks til.

Permanent link til denne artikel: http://www.ihd.dk/madsen-madsen-og-audi/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>