«

»

apr 06

Print denne Indlæg

Med Luke på Borbjerg mølle og Seb på Fyn

Så er det vist tid til en lille bitte opdatering.

I søndags var Sebastian og jeg på langttur i elbilen. Der var langt til Assens fra Struer, så det skulle planlægges godt, når man kun har 100-130 km i batteriet og iøvrigt kører en del på motorvej.

Inden turen havde Lucas hjulpet med at male bilen 🙂

Første stop var en ladestation i Herning, hvor der også blev spist morgenmad. Næste stop syd for Vejle, hvor der også blev lynladet.

Så nåede vi til Strøjer tegl, hvor vi efter generalforsamling i Audi club Danmark fik en rundvisning på teglværket. Jeg havde været der tidligere med fruen, men Sebastian var mindst lige så begejstret, som jeg var ved første besøg.

Endnu mere begejstret blev han dog i Strøjersamlingen med over 100 biler, hvor han var temmelig vild med den 1001 hestes Bugatti.

James Bond biler var der også nogle stykker af, så mon ikke vi snart skal se “Die Another Day”?

En fed tur, som dog endte med en laaangsom e-on lader i Fredericia, der kostede os en times ladning, blot for at nå til Vejle.

Det spiller med de hurtigladere og elbilen er dog trods alt bedre end at cykle – i hvert fald når man skal langt 🙂

Hvem har stjålet det halve af min cykel??!!

 

Og så er vi efterhånden nået godt ind i foråret – den sidste dag i marts blev en solskinsdag og der kunne Luke jo så passende fyre dette vers af:

Stæren vender hjem igen
sig mig nu min lille ven
hvilken måned har vi nu
marts er svaret hører du

og det gjorde han inden vi tog til Borbjerg mølle for et par uger siden – en tur vi havde været på tidligere også. Denne gang var det dog kun ham og jeg.

Kaptajn Luke var endnu engang klar til søfart over den lille sø til den lille øde ø.

Han tog endda selv en lille tur med træk-tømmerflåden i Borbjerg mølle 🙂 Sejt gået af den lille kaptajn.

Vi nåede også en tur forbi golfbanen, men det var nok mest fordi vi tog den lange vej rundt…

Vi fandt ud af – i følge kortet fra sidste tur at vi blot kunne have gået ud fra tee-stedet på hul 1, ned langs siden af banen og komme direkte ned til trækbåden og den øde ø. Det ved vi så næste gang vi skal til Borbjerg mølle og lege 🙂

En dag efter arbejde tog jeg en tur rundt på test banen, hvor man på 12 minutter skal løbe 2200 meter. Jeg mangler at hente 30-40 sekunder endnu, så der er plads til forbedringer inden jeg tager en test sidst i april.

Inden løbeturen gennemføres er der iøvrigt en masse styrketræning øvelser der også skal gennemføres, så det bliver spændende at se hvordan det går, når jeg når dertil.

Indenfor arbejdstiden laver jeg en del Sharepoint og roder i nogle spændende små projekter. Workflow bliver noget der skal bruges mere og mere af og derfor skal jeg hen over sommeren bliver endnu skarpere til Nintex workflow på vores gamle Sharepoint 2010 løsning 🙂

Nu må vi se hvornår der kommer noget på bloggen igen, for jeg smider i stedet lidt på Facebook i denne travle tid – det er også lidt nemmere. Men ellers kommer der sikkert snart nogle spændende mix fra min DJ controller legeplads 🙂

[kml_flashembed movie=”ihd-header.swf” height=”198″ width=”960″ /]

 

Jeg har lige opdateret mit Graphene theme på bloggen og det fjerne lige banneren i headeren. LÆS LIGE HELT FÆRDIG, for det første med flash filer er ikke korrekt og man bruger iøvrigt heller ikke rigtig FLASH mere.

Endnu engang ind i header.php og redigere – og denne gang uden kimili parameteren.

Find og erstat

<div=”header>

bla bla bla

</div>

afsnittet med

 

<object width=”960″ height=”198″>
<param name=”movie” value=”ihd-header.swf”>
<embed src=”ihd-header.swf” width=”960″ height=”198″>
</embed>
</object>

 

Det viste sig at være helt galt og undervejs skulle jeg iøvrigt slette en cache mappe gennem UnoEuros Filemanager og det gik da helt galt og endte med at jeg slettede en masse filer og endte op med at betale hele €25 + moms for at kaste de få filer (mit CV inklusiv) ind på serveren igen. Nu tror jeg så også jeg har backup på mit eget personlige blog site fremover.

Nå, men vi skulle have headeren ind igen og jeg kunne se at jeg havde valgt at bruge et plugin som hedder WP-cycle. 

For at sætte denne “cycle” ind i header skal header.php rigtig nok redigeres. Det eneste der skal indsættes er <?php wp_cycle(); ?> så header.php kommer til at se nogenlunde sådan her ud.

<div id=”header”>

<?php wp_cycle(); ?>

<?php
$header_img = ‘<img src=”‘ . $header_img . ‘” alt=”‘ . $alt . ‘” width=”‘ . HEADER_IMAGE_WIDTH . ‘” height=”‘ . HEADER_IMAGE_HEIGHT . ‘” class=”header-img” />’;

og så kører det hele som det skal 🙂 også backup’en 🙂

GOD PÅSKE!

 

Permanent link til denne artikel: http://www.ihd.dk/luke-paa-borbjerg-moelle-seb-paa-fyn/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>