«

»

apr 13

Print denne Indlæg

Lort ud over bilen

Det fungerede så ikke helt med mix.dj alligevel, så det er ikke sikkert jeg kan dele mine mix online, men der er nok også noget med copyright alligevel – eller også er det bare fordi mine beta mix er alt for dårlige 😉

Oliver er efter sit brag af en 12-års fødselsdagsfest (nummer et) – den anden af slagsen holdte han tirsdag i Lemvig, kommet igang med sit første rigtige job. Han slår græs hos genboen og mens hun ikke var hjemme mandag eftermiddag, løb han en tur rundt med både plæneklipper og kantklipper.

Det var hårdt at komme igennem det høje græs. Heldigvis går det med garanti meget nemmere næste gang 🙂

Kanterne fik også en tur med kantklipperen, så plænen blev rigtig flot.

 

Tirsdag morgen på vej på arbejde (kl. 7.30), kom jeg lige omkring en slamsuger i rundkørslen ved Vinderup. Den susede rundt i høj fart mens jeg holdt og ventede og slyngede bogstavlig talt lort ud over hele min lille fine hvide bil. Set i bakspejlet skulle jeg have taget et par billeder af bilen, for der gik et par timer inden jeg kunne få det skyllet af.

Efter en god skylning i en vaskehal, så bilen stadig sådan her ud – håbede ikke lortet ætser sig igennem lakken!!! Så måtte jeg jo på jagt efter den grå slamsugers ejermand 🙁 Det ser dog ud til at den er ren nu…

Inden jeg kørte hjem og vaskede bilen endnu engang var jeg lige en tur på løbebåndet. Skulle jo gerne kunne løbe 2200 meter på 12 minutter her sidst i april 🙂

Jeg er desværre dog ikke helt nede på 12 minutter endnu… men næsten…

Påsken er kommet og torsdag skal jeg på mit første “gig” med mixeren i Bremdal hehe – feeeeeedt 🙂

Permanent link til denne artikel: http://www.ihd.dk/lort-ud-over-bilen/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>