«

»

okt 05

Print denne Indlæg

Gintberg i Odense og Beyblade i Struer

Jeg glemte helt at vise et billede fra svømmehallen sidste weekend, hvor Sebastian bl.a. selv tog turen ned fra rutschebanen i det lille bassin, så det kommer lige her.

Så gik en ny dag ellers igang og som en start på ugen gik turen med resten af samarbejdsudvalget (næsten) til Odense Congres Center, hvor TekSam holdt det årlige årsmøde. En spændende dag hvor vi hørte et par rigtig interessante indlæg fra Disa og Coloplast og fik sluttet af med en rigtig sjov time i selskab med Jan Gintberg, som fortalte om udkantsdanmark – eller vandkantsdanmark, som det blev kaldt på kongressen. Direktøren Peter Holm Larsen fra Disa fik også printet udtrykket “Fisken på disken” ind på lystavlen hos mange den tirsdag i Odense 🙂

Hr. Gintberg gør sig klar til sit show, hvor han havde lavet en PowerPoint præsentation. Denne skulle præsenteres på hans Mac og underforberedelserne kommenterede han også “Steve Jobs det pikhoved, så skal man til at stå her og rode med det Mac-værk”

Og så var der ellers motion til lattermusklerne inden den lange køretur hjem fra Odense. Der er  kommet nye hestekræfter under motorhjelmen… Det er dog på min bærbare pc, som nu er opgraderet til en HP Eliteboook 8460p. Bilen nøjes jeg med at ofre en stor service på i form af tandrem osv osv osv..

Onsdag var Sebastian en tur i spejderhytten, hvor de legede skole – det lød til at det havde været rigtig spændende. På skolen havde der været afholdt Beyblade turnering, hvor Oliver vandt.

Jeg tror der var flere der vandt og det endte vist nok med kage til allesammen i forbindelse med Bamses fødselsdag, som pigerne havde inviteret til samme dag i skolen. Hurtigt hjem til suppe, videre til karate og hjem og lave lektier.

Både mandag og onsdag lærte Oliver at binde sit karatebælte selv – jeg fandt en video på YouTube som viser hvordan, men jeg tror nu ikke det er nødvendigt, for han er blevet rigtig god til det – så det har han hurtigt lært.

Jeg fik lige undersøgt julemandsløb og det viser sig rent faktisk at der er et julemandsløb igen i år i Kalundborg d. 11. december – enten skal jeg med til det i Kalundborg og slæber hele familien med, ellers finder jeg et sted tættere på, hvor der også dukker en masse julemænd op – men det er helt sikkert 11. december, for også i Vejen ser det ud til at der er julemandsdag eller noget i den stil 🙂 Cecilie Frøkjær interviewede i Go’Morgen Danmark Britney Spears, som vi skal til Herning for at høre på mandag…

 

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: http://www.ihd.dk/gintberg-i-odense-og-beyblade-i-struer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>