«

»

jul 16

Print denne Indlæg

Bad i Vesterhavet og Legoland

Den sidste uge af min ferie startede ud med en mandag med badevejr og en tur til Thyborøn. Her var der lavet et lækkert strand miljø, så alle kunne boltre sig i bølgerne. Lækkert.

i-vandet
Vi sluttede turen til Thyborøn af med middag på Mallemukken, som desværre ikke var så fantastisk som vi havde hørt. Det var isen på havnen så heldigvis!

mallemukken_0026

En sjov fiskerestaurant…

mallemukken_0027

Drengene spiste godt. Oliver fik konsumeret et stort stjerneskud – mums!

mallemukken_0030

Lucas holdt sig heller ikke tilbage i solen foran restauranten. De  lækre is blev også nydt i lange drag og så var vi vist også trætte…

En tur til Legoland havde vi også lovet drengene, så på trods af de laaaaange aftener som drengene havde haft, fik de kæmpet sig tidligt op og vi kørte sammen med Bedste, Else og Verner til Billund, hvor vi kort mødte Faster, William og Laura. De tog dog tidligt hjem og så gik vi ellers på tur rundt i Legoland.

Legoland-sommer-2014 (1)

Vi startede med et kig ud over hele Legoland i Lego Top.

Legoland-sommer-2014 (2) Legoland-sommer-2014 (3) Legoland-sommer-2014 (4)

Der var som altid mange spændende lego byggerier at kigge på. Der var dog mange mange mennesker i Legoland, så mange af de store forlystelser var der meget lange køer ved. En tur i tekopperne blev det dog til.

Legoland-sommer-2014 (5)

Man skal have en vis højde for at komme med i Dragen. Lucas var klar.

Legoland-sommer-2014 (6)

Både Oliver og Lucas er klar til at suse afsted i Dragen, som viste sig ikke at være så farlig som først frygtet. 🙂

Legoland-sommer-2014 (10)

Sebastian er nu 7 år så de store drenge skulle naturligvis tage kørekort.

Legoland-sommer-2014 (11)

Det gik godt og danske nr. 14 fik flere gode bemærkninger med på vejen.

Legoland-sommer-2014 (12)

Nr. 13 var super koncentreret og fik også gode karakterer med over højttaleren.

Legoland-sommer-2014 (13)

Tillykke Sebastian og tillykke Oliver. Flot gået og et kørekort er nu erhvervet. Husk nu at far betalte for dette kørekort til jer, så må I selv betale for jeres kørekort når i bliver 18 😉

Legoland-sommer-2014 (8)

Fuuuuuuuut fut fut!

Legoland-sommer-2014 (9)

En klodset tur i Monorail og for hulan da hvor var tre kopper varm cacao og tre stykker kage dyrt. 160 kroner, så er det vist også betalt. Husker stadig dengang man kunne få 5-øres ting hos slikmutter. De tider er helt sikkert ovre!

Legoland-sommer-2014 (15)

Lucas kigger interesseret på Laval.

Legoland-sommer-2014 (7)

Her er de to store med Laval inden vi skal ind for at se Lego Chima 4D film.

Legoland-sommer-2014 (14)Vi sluttede af med et kig ind i Atlantis inden vi kørte hjem. Om aftenen så jeg filmen Transcendence med Johnny Depp, som jeg varmt kan anbefale, hvis man har en god fantasi, er vild med sci-fi og tilpass meget gigabyte og RAM. OK film 🙂

 

Verner har fået hele TO nye små i denne ferie. Den første i form at et frimærke som Verner den ivrige filatelist har erhvervet sig på QXL. 2 Rigsbank skilling – det dyreste frimærke i en dansk samling.

frimaerke

Flot ser det ud det lille frimærke og flot var også den Citroën som Else og Verner fik byttet sig til med Peugeot’en.

toftumbjerge0043

Onsdag eftermiddag var jeg med de to store drenge ved Toftum bjerge, hvor vi badede ved Jeppes led. Lækkert, men de ville hurtigt hjem foran deres skærme igen… Grunden til det lidt dårlige billede er en defekt på kameraet som billedet blev taget med – det var fint vejr!

Et “sjovt” problem oplevede jeg med Windows 8

error-google-windows

Fejlen Failed to connect to a Windows Service – Windows All-User Install Agent service kan være opstået efter man slukker for Windows 8 hvis et login hænger. Måden at fixe denne fejl er ganske simpel. Når Windows 8 kommer med fejlen laves en hard reset midt i Windows – og voila! Ud over det skulle der installeres nyt Windows hos Verner og hos Frank fik vi udvidet hans trådløse netværk med hjælp fra DD-WRT som er firmware til routere, hvor du får mange flere muligheder for at lave alt det sjove man kan have brug for på sit netværk.
Ferien kører på det sidste, så vi når ikke at leje sommerhus og når ferien er slut så hedder det med 100% sikkerhed løbeture tre gange i ugen og så må jeg se om jeg kan få startet på 5-2 kuren igen eller om det først bliver når børnene starter i skolen og alles sommerferie er slut 🙂

Permanent link til denne artikel: http://www.ihd.dk/bad-i-vesterhavet-og-legoland/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>